PRIMARY PUPILS QUIZ CONTEST

RULES

Al Primary Pupils Quiz Contest poden participar les escoles públiques o privades, que s’hagin inscrit abans de divendres 1 març de 2019. El nivell que podrà participar és 6è d’Educació Primària. No poden participar anglòfons ni alumnat voluntari al Festival.

Cada centre participant seleccionarà un equip de 4 alumnes que haurà de competir en anglès amb altres centres educatius.

La primera fase consistirà en un Turning Point on el capità de cada equip disposarà d’un comandament per a  respondre les preguntes que prèviament haurà consultat amb els companys del grup. El Quiz constarà de blocs de preguntes sobre el medi natural i social, esports, matemàtiques i cinema.

La segona fase constarà d’un Scape Room. Els estudiants disposaran d’una tauleta tàctil i serà important el domini de la llengua anglesa per a vèncer  els grans reptes proposats .

Cada fase durarà com a màxim una hora i la suma dels punts aconseguits donarà l’equip guanyador.

Cada equip participant podrà portar com a suport 20 persones entre alumnes, mestres i pares.

 

L’organització es reserva el dret de modificar el format definitiu després de tancar el període d’inscripció.

DIA, LLOC DEL DEBAT I CONTACTES

El concurs tindrà lloc divendres 15 de març de 2019 a les 10:00 h a les aules annexionades a la sala d’actes de la Universitat Rovira i Virgili, Campus de les Terres de l’Ebre.

El concurs  serà obert al públic. Tots els concursos es podran enregistrar.

 

El jurat estarà format per un/a professor/a i un/a alumnne/a  de la Universitat Rovira i Virgili i un representant de TEFA.

VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS

El veredicte final es farà públic un cop hagi deliberat el jurat en acabar el darrer concurs, però els premis es lliuraran el dia de la cerimònia de clausura, diumenge 17 de març del 2019.

Contact us

Carrer de Ricard Cirera, 1 - 43500 - Tortosa, Tarragona info@tortosaenglishfestival.es |  Tel: 690 882 587

  • Facebook - Tortosa English Festival
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon